Bussum, Holland ( FreePressRelease.eu ) December 16, 2009 Naarden; “Jurist vergunningverlening / handhaving ruimtelijke ordening”.

NIG Bestuursrecht (http://www.nigbestuursrecht.nl) is een gespecialiseerde detacheringorganisatie, die een focus heeft op diverse juridische functies binnen het bestuursrecht. Op dit moment hebben wij een
Jurist Vergunningverlening / handhaving ruimtelijke ordening beschikbaar.

Vanaf heden hebben wij een gedreven, enthousiaste professional beschikbaar die weet van aanpakken! Zij is communicatief zeer vaardig en wil zich graag verder ontwikkelen als jurist bestuursrecht bij de gemeentelijke overheid. Zij is per direct fulltime beschikbaar en haar uurtarief bedraagt EUR 59,-
(excl. BTW en excl. reiskostenvergoeding). Misschien kunnen wij iets voor uw afdeling of organisatie betekenen?

Onze collega heeft een interne opleiding bestuursrecht gehad bij de overheid en is vervolgens haar kennis gaan uitbouwen bij de Bestuursacademie, de opleiding HBO Ruimtelijke Ordening.

Sinds 2001 is ze werkzaam als projectmedewerker bij diverse overheidsinstanties. Zo heeft ze veel ervaring met de behandeling van bezwaar- en beroepschriften en juridische advisering. Zo is ze werkzaam geweest als Teamleider Bezwaar en kwaliteitsmanager. In deze functie was ze o.a. verantwoordelijk voor:
Beslissingen nemen op bezwaar; Het houden van hoorzittingen; Fungeren als kwaliteitsmanager; Aansturen van de tien bezwaarschriftjuristen; Opstellen verweerschriften; Pleiten voor de rechtbank; Beslissingen nemen n.a.v. de rechterlijke uitspraken; Ondersteunen van de juristen op inhoudelijke kennis. Daarna is zij werkzaam geweest op de afdeling Juridische Zaken van de gemeente Culemborg en was ze verantwoordelijk voor het actualiseren van het verordeningenbestand. Vervolgens heeft ze de Bezwaar en Beroepsschriften afgehandeld bij een van de diensten van gemeente Amsterdam (in het kader van WOZ).
Haar laatste functie was als senior juridisch medewerker vergunningen. In deze functie was ze verantwoordelijk voor de behandeling van alle front office vergunningen (bouwen, wonen, evenementen, drank- en horeca, kapvergunningen e.d.). Ook hield ze zich bezig met de digitalisering en professionalisering van de dienstverlening.

Vanaf heden is ze op zoek naar een nieuwe opdracht waar haar kennis en ervaring van pas komen en verder uitgebreid kan worden. Een functie als Secretaris Bezwaarschriftencommissie (http://www.nigbestuursrecht.nl) en/of jurist vergunningverlening/handhaving slaat zij dan ook niet af!

Heeft u behoefte aan een gedreven Interim professional dan kunt u contact opnemen met NIG Bestuursrecht. Wij organiseren graag een kennismakingsgesprek met onze collega!

Met vriendelijke groet,

Joost de Rooy
NIG Bestuursrecht
Marktstraat 40
1411 EB, Naarden
The Netherlands
+31(0)35 694 13 02
http://www.nigbestuursrecht.nl

###