(Free Press Release)

Nieuws Services NL start een Twitter-persdienst waarmee persberichten worden verspreid die direct bij een groot online publiek terecht komen.

Met de Twitter-persdienst brengt Nieuws Services NL het persbericht weer terug naar de bron: het brengen van nieuws en de communicatie hierover.

Het Twitter-persbericht is direct en to the point en sluit hierdoor goed aan bij de cultuur van de nieuwe en social media.

Nieuws Services NL maakt optimaal gebruik van de creatieve en interactieve power van het Twitter-persbericht. Zeg meer met minder: Een goed gecomponeerd Twitter-persbericht is een nieuw en krachtig instrument in de perscommunicatie.

Op Twitter kunnen maximaal 140 tekens in een bericht geplaatst worden. Dat is ook de kracht van het bericht. Nieuws Services NL biedt het Twitter-persbericht zowel zelfstandig aan als in combinatie met het traditionele persbericht.

Het Twitter-persbericht biedt zowel journalisten en bloggers als de rest van de Twitter-gemeenschap de gelegenheid snel kennis te nemen van het nieuws.

Over Nieuws Services NL

Nieuws Services NL helpt het nieuws en nieuwe media te managen.

Nieuws Services NL is een netwerkorganisatie die bestaat uit specialisten in nieuwsstrategie, nieuwe en social media en nieuwsmanagement.

Wij hebben onze sporen verdiend in de journalistiek, marketing, communicatie, nieuwe media en public relations.

Nieuws Services NL helpt u zowel op strategisch niveau als praktisch. We formuleren uw persbeleid en schrijven uw persbericht. We ondersteunen uw perscommunicatie en verzorgen uw nieuwsreportages.

En we maken nieuws. Voor oude media, nieuwe media en social media.

Meer informatie:

Gert Meijboom

tel: +31626282036 of +3124263687

e-mail: [email protected]

www.nieuwsservices.nl